Stickers

STICKERS

Welke stickers kunnen we aanbieden?

Naast het rechtstreeks printen op objecten kunnen we ook werken via stickers. Deze kunnen door uzelf of door ons aangebracht worden.

Vinyl 
Vinyl belettering of plakletters komen meestal in drie lagen. De bovenste laag is transfertape, die de letters en tekens op de juiste afstand op de niet-klevende zijde bij elkaar houdt. De middelste laag is het gesneden vinyl (de stickerfolie) zelf, waarvan één zijde met lijm is bedekt.

Flex
Flex folie is een flexibele folie, een speciaal soort vinyl dat op bepaalde stoffen kan worden gebruikt om ontwerpen en promotionele artikelen te maken. Je hebt flex folie op rol- of in vellenvorm. Flex folie heeft een klevende achterkant. Zo kan het worden gesneden met een snijplotter en nadien gepeld. Ten slotte plaats je de flex folie op een stof en door het te verhitten, smelt de lijmlaag en hecht het vast aan de stof.

Labels, kleurenprints, …
Bovenstaande toepassingen zijn vooral handig waar de opdruk in één kleur kan gebeuren. We kunnen echter ook eerst full color printen op vinyl en flex om vervolgens de contouren uit te snijden. Ook het printen op papier, stickers, papieren stickers enz. is mogelijk.

Waarvoor worden stickers gebruikt?

Vinyl
Wordt vooral voor belettering, namen op doopsuikerdoosjes, personalisatie aan te brengen door particulieren, reclameborden,… .

Flex
Wordt gebruikt om textiel te personaliseren. Rompertjes, hoodies, draagtassen, jassen, mutsen, t-shirts, … .

Kleurenprints
Maken van kleuren stickers, kleurenopdruk bij textiel, labeltjes voor doopsuiker, … .

Voor wie?

Zowel bedrijven als particulieren kunnen stickers bij ons bestellen.

Via onze webshop kan u nu ook zelf uw design ontwerpen voor enkele standaard stickers. We zullen dit aanbod de komende maanden nog sterk uitbreiden.

Voor meer informatie kan u steeds mailen naar info@ds-solutions.be.